Uchování potravin

Marmeládu dělám úplně jednoduše podle návodu na želírovacím přípravku.
Používám Želírfix 1:1, to znamená kilo jahod + kilo cukru + želirfix.
Jahody projedu tyčákem (kdo chce kousky pomačká jenom mačkadlem na brambory). Přidám část cukru a nechám přijít k varu. Seberu pěnu a přidám zbytek cukru promíchaný s želirfixem. Až se rozpustí naliju horké do...

Určitě to znáte. Jdete v obchoďáku a vidíte ty "výhodné" slevy a akce.Potkala jsem takhle síťky pomerančů, jsou chuťově úžasné, to na
Vánoce takové nebyly, tak jsem jich pár nabrala. Ale hrozně nerada vyhazuju "zbytky", které vlastně zbytky ani nejsou a dají se dál zpracovat.
Chodila jsem po domě a každého zvlášť a několikrát upozorňovala aby mi ty...

Nějak se mi scvrkávají jablka v košíčku.
Prohledávala jsem svojí rozsáhlou sbírku receptů a narazila jsem na jednoduchý recept

na domácí nutelu.
No neměla jsem to ani zkoušet, to zas místo abych sundala pár kil do plavek tak spíš naberu.

© 2021 Michelle Onodi. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.

Bez nezbytných cookies se neobejde správné a bezpečné fungování našich stránek a registrační proces na nich.
Funkční cookies ukládají vaše preference a uzpůsobí podle nich naše stránky.
Výkonnostní cookies monitorují výkon našich stránek.
Díky marketingovým cookies můžeme měřit a analyzovat výkon našeho webu.