Domácí sulc

Recept mám po mojí pratetě (sestře mojí babičky). Byla výborná kuchařka a vařila i na svatbách.
Recept:
1kg kůže, 2 kolena, bůček, nožičky, 3 bobkové listy, 5 kuliček nového koření, 5 kuliček pepře, celer, mrkev. Zalít vodou aby bylo vše ponořené a uvařit doměkka. Maso a kůže obereme z kostí (vývar nevylít!!!!). Vše umeleme v mlýnku, i zeleninu, ještě přidáme do mletí cibuli. Vše umleté vrátíme zpět do vývaru. Ochutíme octem, solí, mletým pepřem. Nalijeme do pekáčku nebo do jakékoliv formy. Přes noc ztuhne.
Recept je původní co mi diktovala teta. Je toho moc a proto si množství upravuju. Většinou dávám jeden větší kus kůže a maso podle chuti a hlavně podle velikosti hrnce (já moc velký hrnec nemám).